wateronthardingsinstallatie ge-18c
waterfilter voor op de aanrecht met één waterfiltersectie

Waterfilters aangesloten op de waterkraan

Wanneer je water wilt filteren zonder installatie dan is naast de zwaartekracht waterfilters de waterfilter die rechtstreeks is aangesloten op de waterkraan de beste optie. Het voordeel is evident. Je haalt het filter uit de verpakking, je haalt de perlator uit het uiteinde van de kraan, schroeft de de diverter er voor in de plaats en het waterfilterfeest kan beginnen. Bevalt je het niet meer of ga je verhuizen dan heb je in een paar minuten de zaak weer omgekeerd en is alles zoals het was. Een ander groot voordeel is dat je dit waterfiltersysteem mee kan nemen op vakantie.

Natuurlijk zijn naast de voordelen ook nadelen aan dit systeem. Zo neemt de waterfilter ruimte in op je aanrecht en loopt er altijd een dun kunststof slangetje van het uiteinde van de kraan naar het waterfilter en dat is best toch onhandig en staat niet zo mooi.

Vele die behoefte hebben aan een waterfilter maar geen waterfilter installatie onder het aanrecht aandurven, beginnen vaak met een "op de aanrecht" systeem.

Een speciale categorie van waterfilters die aangesloten worden op de kraan zijn de waterfilters die zich compleet bevestigen aan de kraan, dus inclusief filter. Die worden hier besproken.

Belangrijkste kenmerken van een de waterkraan aangesloten waterfilters

  • Installatie en de-installatie in minuten.
  • Geen gesleep met water zoals zwaartekracht waterfiltersystemen.
  • Direct gefilterd water.
  • Neemt ruimte in beslag op de aanrecht.

Meer informatie


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­ >waterfilters