bifinett kh1605
De Bifinett KH1605 vacuüm apparaat die door o.a. bij de Lidl is verkocht

Bifinett vacuüm apparaat (verkocht door Lidl)

Lidl verkoopt af en toe een vacuüm apparaat. In het verleden verkochten zijn de Bifinett KH1605. Dit was een eenvoudige vacumeermachine. Zoals vaak bij aanbiedingen van Lidl kan je geen reserveonderdelen of verbruiksartikelen bij de Lidl kopen. Zo heb je natuurlijk na enige tijd behoefte aan een nieuwe buisrol waarmee je vacuüm zakken maakt. Maar de Lidl geeft dan geen thuis. Het is even zoeken maar uiteindelijk kan je bij andere organisaties rollen vacuüm rollen folie kopen die je kan gebruiken samen met de KH1605. Als je zelf op zoek gaat naar alternatieven, let er dan op dat de maximale breedte van de rol 29,5 cm mag zijn. De standaard 30 cm brede rollen zijn dus niet geschikt voor deze KH1605 van Bifinett!

Overigens blijkt na wat experimenteren dat de bij Lidl verkochte rollen met aromata 120 x sandwich bags ook bruikbaar zijn met deze vacumeermachine.

Bij de Handyman verkopen ze vacuümfolie rollen die 29 cm breed zijn. Ook de rollen geschikt voor de Krups vacuüm seal apparaten zijn bruikbaar.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­ >vacuüm apparaat