Producten voor senioren

bellen met gewoon toestel via gsm bij afwezigheid van telefoonlijn
bellen met een vast tafel telefoontoestel via een GSM adapter met het mobiele netwerk met de Easysaver 8848

Vast tafeltelefoontoestel aansluiten via GSM mobiel netwerk

Bij steeds meer verzorgingshuizen is geen vaste telefoonaansluiting meer aanwezig. Wanneer de senior niet met een mobiele telefoon overweg kan, maar nog wel met een vaste telefoon overweg kan is een zogenaamde GSM adapter een oplossing.

Met de vaste telefoon kan de senior bellen of gebeld worden via het mobiele gsm netwerk. De senior merkt hier niets van, alles werkt zoals bij een vaste netwerkaansluiting. In de gsm adapter hoeft alleen een sim kaartje gestoken worden. Het maakt niets uit of een sim prepaid of sim abonnement kaartje gebruikt wordt.

Met deze oplossing kan, ondanks de afwezigheid van een telefoonlijn toch de senior bellen met een normaal telefoontoestel via een GSM mobiel netwerk.

We hebben twee gsm adapters uitgebreid getest: de Easysaver 8848 en de Sagem RL302.gratis televisie kijken zonder kabeltelevisie aansluiting met Digitenne van KPN
met de Digitenne basisontvanger kan je gratis kijken naar de Nederlandse tv zenders en lokale tv omroep

Geen kabeltelevisie en toch tv kijken? Digitenne is de oplossing.

Op steeds meer plaatsen is geen kabeltelevisie meer aanwezig. Bijvoorbeeld bij een modern verzorgingshuis waar geen vaste lijn voor de telefoon maar ook geen kabeltelevisie beschikbaar is. Een schotelantenne voor satelliet tv is vaak niet toegestaan of mogelijk en dan is Digitenne de eenvoudigste en goedkope oplossing als alternatief voor kabeltelevisie.


Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­