Over ons

Wij zijn een groep enthousiastelingen met een passie voor techniek en mateloos nieuwsgierig. We verkopen niets, we zijn net als jou consumenten en we vinden het fijn kennis over bepaalde onderwerpen, producten of diensten met je te delen. We staan vooral stil bij de technische aspecten en leggen lastige technische zaken zo simpel mogelijk uit. We kijken niet alleen naar de voordelen maar stippen ook de nadelen aan. Dit doen we om je zoveel mogelijk informatie te verschaffen waardoor je beter in staat bent een keuze te maken over zo'n onderwerp, product of dienst.

Onafhankelijk

Hoewel wij streven naar perfectie, pretenderen wij niet alles te weten. Wij zijn mensen en maken dus soms fouten. Aan onze onafhankelijkheid valt echter niet te tornen. Hoe enthousiast wij soms over een product schrijven, wij zijn totaal onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers.

We benadrukken dat wij consumenten zijn en op geen enkele manier gelieerd zijn aan een fabrikant, importeur, leverancier, brancheorganisatie, marketingbureau of wat dan ook. Niemand heeft invloed op wat wij schrijven (we krijgen wel eens verzoeken maar wijzen die categorisch van de hand).

Vergoeding

Voor de tijd die we in deze site steken vinden we het fijn dat we daar een vergoeding voor ontvangen. We ontvangen indirect vergoedingen van advertenties en op sommige van onze sites met een offerte service. In beide gevallen worden de financiële transacties via een intermediair afgehandeld en weten we niet wie ons betaald en daarmee voorkomen we een mogelijke belangenverstrengeling.

De adverteerders bieden hun advertenties aan een intermediair en betalen aan de intermediair. Die intermediair geven wij toestemming om de door ons gereserveerde websiteruimte te gebruiken voor het tonen van advertenties of offerteservice. Daarvoor krijgen we van die intermediair een vergoeding.

Door deze constructie weten we niet welke organisaties voor onze vergoeding zorgen en kan dus ook geen sprake zijn van beïnvloeding op hetgeen wij schrijven. Zo ontstaat een situatie waar iedereen baat bij heeft:

  • Bezoekers van de website krijgen gratis onafhankelijke informatie;
  • Fabrikanten en leveranciers kunnen, via een derde partij, ruimte op onze website gebruiken voor advertenties en zo hun potentiële kopers informeren;
  • Wij ontvangen een vergoeding voor de getoonde advertenties waardoor we deze site kunnen onderhouden.
wij gebruiken cookies.
dat accepteer ik
meer informatie