Koopgids vergelijken en welke 12V naar 220V omvormer kiezen?

cotek se350 zuivere sinus 12v naar 230v omvormer
Cotek SE350 zuivere sinus 230 Volt omvormer

Je wilt dus een omvormer kopen. Maar je vraagt je af: welke zal ik kopen? Op het internet zijn enorm veel 12V omvormers te koop. Hoe kan je die omvormers vergelijken? Juist daarvoor is deze koopgids gemaakt. We helpen je om de juiste omvormer te kiezen. Maar weet, "de beste omvormer" bestaat niet, voor een bepaalde situatie bestaat wel een goede keuze. Het is dus belangrijk van te voren te weten wat je met de omvormer wilt gaan doen. Om je daarbij te helpen hebben we een aantal situaties geschetst waarbij we je ons advies geven.

  • Je wilt op vakantie, vooral voor onderweg, wil je in de auto 220V hebben om je laptop of andere kleine apparaten van elektriciteit te voorzien.
  • Je hebt een klein tuinhuisje zonder elektriciteit en je wilt een beetje licht en een paar kleine apparaten gebruiken.
  • Je hebt een vakantiehuisje of zomerverblijf maar geen elektriciteit en wil gewone 220V apparaten gebruiken zoals een stofzuiger, oven, boormachine, computer en dergelijke.
  • Je hebt een caravan, camper of boot en wil onafhankelijk van een elektriciteitsaansluiting toch 220V apparaten gebruiken.
  • Je hebt een caravan, camper of boot, mét een elektriciteitsaansluiting (paal- of walstroom), maar zoekt een oplossing dat de zekering steeds kapot gaat als je een Senseo apparaat of iets dergelijk wil gaan gebruiken.
  • Je hebt zonnepanelen op je huis liggen maar, en dat weten maar heel weinig mensen, bij een stroomstoring leveren zonnepanelen geen elektriciteit! Met een extra investering kan je een noodstroomvoorziening op basis van zonnepanelen maken zonder je bestaande zonnepaneelinstallatie aan te passen.

Foutje of aanvulling? Stuur ons een reactie

home­ >12v naar 220v omvormers